Trøndelag velger Zeekit
Publisert 10.08.2024
Trøndelag velger Zeekit Trøndelag fylkeskommune har inngått en stor 8-årig rammeavtale med Zeekit for leveranse av system og utstyr til automatisk datafangst av produksjonsdata i driftskontraktene for fylkeskommunal vei. Avtalen dekker fylkets 11 kontraktsområder.

- Trøndelag fylkeskommune er stolt over å kunngjøre vårt fornyede partnerskap med Zeekit. Dette samarbeidet markerer et viktig skritt i vår kontinuerlige innsats for å forbedre driftskontraktene for vårt vegnett. Ved å integrere Zeekits løsninger for datafangst, vil vi kunne optimalisere forvaltningen av vegnettet gjennom å samle inn, analysere og kontrollere data på en mer effektiv måte sier Magnus Helvig Klefos Johannessen i Trøndelag fylkeskommune.

Avtalen innebærer kjøp av Fleetzeek, Collector Pro og Zeekit Live, som alle inngår i Zeekits løsning for byggherrer «Roadwise FDV». Rammeavtalen fører til en omfattende utrulling av Zeekits portefølje av digitale løsninger. - Dette er en viktig kontrakt for oss som bidrar til vekst og utvikling, både økonomisk og teknologisk. Vi har fått fornyet tillit, og vi tar med oss god erfaring fra samarbeidet vi har hatt siden vi inngikk forrige kontrakt i 2020. Vi er allerede i gang og ser frem til å jobbe sammen de neste 8 årene, sier administrerende direktør i Zeekit Robert Bengtsson-Fosen